Sunday, July 25, 2010

Vistana Hotel

Khamis lepas we all pegi plak Kl.. acctly ni last minutes pya plan.. i br je dpt surat kena p exam TK3.. agak kelam kabut la dgn nak booking hotel lg, nak ke hosp mntk kelulusan bos lg.. anyway alhamdulillah, dgn izin Allah smuanya berjalan lancar. mula2 tu nak book hotel check online smuanya penuh.. almaklumla skrg ni middle east pya musim cuti.. so ghamai la pak2 arab berkeliaran kr Kl tu.. so my sist suggest soh book through booking.com. tq so much k.cik.. dpt gak booking vistana hotal.. itupun tggl 1 blk je.. luckily harga lagi murah dr booking direct kt hotel tu sndr..
so, awal pg tu bertolak la dlm pukul 9.. tiba2 on d way aircond plak x sejuk.. ish.. heran gak., tiba2 je.. semalm tu naik mcm ok je.. mmg mcm cacing kepanasan la kitrg.. dgn budak2 yg bising lg.. mcm nak pecah je keta tu.. masa ni la membuak2 nak tempah keta baru... huhuhu.. alasan.. then sbuk la dok cari kedai service aircond kt area BM.. tutup la plak.. awal lg.. then singgah juru.. x jmpa gak kedai.. finally org tu nekad gak drive smpai taiping.. search guna GPS.. sib bek ada mr.garmin tu, senag je nak cr kedai... check pya check, ghupe2nya gas ekon abis.. legaa.... alhamdulillah.. lps top up je gas tu,,, mmm sejuk ketaq la plak.. nmpk gaya tangguh plak la nak top up keta baru.. huhuhu.. alasan...
then teruskan perjalanan ke Kl. cdg tu nk isi myk keta kt Sg.perak.. disebabkan dok ghalit dengaq i berceloteh ( ntah apa la yg i dok pot pet2 tu), org tu terlupa nak sggh top up myk.. huhuhu.. tapah plak jauh lagi.. huhuhu.. so, terpaksa la keluaq kat ipoh plak.. meronda la ipoh jap cr stesen myk.. sib bek jumpa.. ni dr pertolongan Mr.Garmin gak la.. hehehe..
then baru la aman perjalanan.. smpai je vistana area pkl 2pm.. alhamdulillah..
LAYAN>>>>>>






1 comment:

  1. wow, seksinyer 3 si kecil nih hehehe
    http://impiankitasemua.blogspot.com/
    http://impiankitasemua.blogspot.com/

    ReplyDelete